Pila Spalinowa Partner 401
|
Autor |
Wiadomość |
Boszu
Bo na gumie, latać umie!

Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Pila Spalinowa Partner 401
Jak bawiłeś się ustawieniami L (dawki paliwa niskich obrotów), H (dawką paliwa na wysokich obrotach) i T (przepustnicą/niskimi obrotami) to radzę ci tylko oddać do naprawdę dobrego fachowca! (nie do fachowca który mówi że się zna, mimo iż nie robił nigdy patrnerki)
Sam nie zdziałasz! Ja, który jakieś już tam pojęcie o ustawianiu gaźników mam, miałem spore problemy w ogarnięciu ustawienia partnerki! Inną trzy piły, nie miałem problemów. Ale ustawiając partnerkę spaliłem więcej paliwa, niż przy cięciu drzewa.  Nawet mój wujek który już od bardzo dawna ścina drzewa i posiadał wiele różnych pił. Mówił mi że jeżeli uda mi się ustawić partnerkę, to stawia mi flaszkę.  I do dziś dnia nie udało mi się partkerki idealnie ustawić... Odpalać odpala, tnie ładnie... Ale na wolnych obrotach wariuje i gaśnie. I raz jej za mało paliwa, raz za dużo...
W skrócie, odpuść i jak pisałem oddaj do naprawdę dobrego fachowca!
I nie spamować mi na następny raz na FB!!! Bo jak mam czas, to odpiszę, nie mam, i tak nie odpiszę a spamowaniem można mnie jedynie wkurzyć że nie odpiszę wgl!
|
|
19-12-2013 01:19:27 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Pila Spalinowa Partner 401 - Boszu - 19-12-2013 01:19:27
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|