MotÓr two by byku
|
Autor |
Wiadomość |
bykuu
Technik
Liczba postów: 630
Imię: Mateusz
Pojazd: Inny
|
RE: MotÓr two by byku
tzn. powiem Ci że nie aż tak dużo.
rozebrać, wyczyścić, pomalować i silnik doprowadzić do porządku. gdybym miał je już w wakacje to już bym na obydwóch śmigał, tym bardziej że w wakacje miałem więcej kasy, bo pracowałem żeby właśnie zarobić na jakiegoś rometa czy też innego motÓra tego typu.
ale później kasa się trochę rozeszła i postanowiłem że naskładam sobie i kupię na następny sezon, bo tu od cioci się dostanie 5zł, tu od babci 10zł, tu jakieś urodziny, imieniny itp. więc by się uzbierało. i chciałem dorobić jeszcze ewentualnie w następne wakacje i wtedy kupić już coś 'lepszego' ale z papierami.
no a że warto poświęcić czas i kasę to wiem. bo aż miło się później patrzy jak z 'niczego' zrobiło się 'coś' . a nie iść do sklepu, wywalić 3500zł i jeździć odkurzaczem. zero przyjemności z jazdy. ;x a tak to się chociaż biegami można 'pobawić' . w moim przypadku nie będę miał w czym przebierać, bo mam aż dwa biegi do wyboru.
mam do sprzedania dużo części do ROMET'a i SIMSON'a oraz wiele innych różnych rzeczy, wejdź na mój profil i sprawdź. : p
|
|
04-10-2011 22:55:52 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: MotÓr two by byku - bykuu - 04-10-2011 22:55:52
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości
|
|