Ogar 200 - Chopper
|
Autor |
Wiadomość |
Boszu
Bo na gumie, latać umie!
Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Ogar 200 - Chopper
Co do zrobienia rdzy, to najmniejszy problem! A co do lakieru, nie wiem jaki to lakier i jak się to robi, ale wiem że się taki kładzie aby nie gniło to bardziej... Muszę znajomego zapytać, który w Golfie II sobie taką maskę zrobił. Bo gadałem z nim raz, i pytałem się jak długo twierdzi że mu to wytrzyma, to powiedział ze to ma wytrzymać dobre 6-8lat, bo jest pokryte lakierem bezbarwnym... I faktycznie, dotykając maski była gładka... A nie chropowata jak rdza...
I silnik 4T jak pisałem, chciał bym mieć najbardziej! Póki co, na takiego mnie nie starć. :/ Ale być może uda mi się załapać przed wyjazdem do Szwabów, do pracy w zakładzie przy obróbce drewna. I jak gdyby był kasa, to projekt poszedł by bardzo szybko! Bo tak to długo zajmie mi kompletowanie niektórych części, a tym bardziej dorwanie silnika 4T. :/
A co do lampy, myślałem nad kupnem nowej, nie dużej i nie drogiej, które można znaleźć na allegro do różnego rodzaju motorowerów/motocykli... Taką wymiarów telefonu kom órkowego. I grubości ok. 5cm...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-2013 20:14:34 przez BigSoft.)
|
|
09-12-2013 09:03:38 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Ogar 200 - Chopper - Boszu - 09-12-2013 09:03:38
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|