Ogar 200 - Chopper
|
Autor |
Wiadomość |
Boszu
Bo na gumie, latać umie!
Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Ogar 200 - Chopper
Powiem ci tak, projekt ciekawy! Podobają mi się koła, siedzenie i ogólnie całość, tylko... Dźwignia biegów w niewygodnym miejscu... Bak mi się trochę nie podoba... I ogólnie samo wykonanie takiego czegoś, to droga sprawa! Same koła to już nie tania rzecz, chyba żeby kupić z innym wzorem np. od Ruskiego Herkulesa...
A i mogłeś obrócić zdjęcie! Bo musiałem cały mój monitor CRT obrócić aby się temu dobrze przyglądnąć, bo nie ma opcji pobierz/zapisz pod PPM, a jak bokiem leży to ciężko było mieć na to cały pogląd.
Jak możesz, udostępnij na hostingu abym mógł pobrać... Będę miał może jakiś dodatkowy wzór do swojego projektu.
I co do projektu, wczoraj miałem brać się za małe przemyślenia, oględziny, próby modyfikacji itd. Ale... Przespałem noc z piątku na sobotę, obudziłem się ok. 7-8 rano. Posiedziałem na YT może z godzinkę dwie, i znów zasnąłem i obudziłem się dopiero o 8 wieczorem!!!! Nie wiem do teraz jak mogłem tyle przespać! Aleee... Wkurzyłem się bo przez to nawet nie zrobiłem sobie zimowego ogumienia! Które muszę zrobić dzisiaj. :/
|
|
08-12-2013 11:48:47 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Ogar 200 - Chopper - Boszu - 08-12-2013 11:48:47
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 17 gości
|
|