Mój pierwszy Ogar 200
|
Autor |
Wiadomość |
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Mój pierwszy Ogar 200
(06-12-2013 23:24:27)Taśma napisał(a): Jak nie to co? Niestety nie mam tyle wolnego co Ty także nie obiecuję, ale do świąt będziesz miał.
Jajco. Po prostu liczę, że nie będziesz taką pi*dą i raz dotrzymasz słowa, za które Cię teraz trzymam.
Ja mam wolne? Nie wiem kiedy... Też chodzę do szkoły i dodatkowo na praktyki, więc śmiem twierdzić, że ty i tak masz tego wolnego więcej. I skończ już te aluzje do mnie i tego gdzie się uczę. Nie jesteś dzięki temu lepszy. Ja przynajmniej jestem normalnym człowiekiem i nie mogę sobie zarzucić, że oszukuję ludzi wokół siebie w porównaniu do ciebie. Z resztą co ja ci będę gadał, obudzisz się z ręką w nocniku, gdy zostaniesz na własnych "śmieciach" (własne mieszkanie itd.) i będziesz musiał sobie sam zapracować, żeby przeżyć od pierwszego do pierwszego. Oby tylko nie było dla ciebie za późno...
Przemyśl sobie te słowa, bo nie mówię ci tego po złości. I nie odpisuj już nic, bo jestem pewny, że moje słowa potwierdzi nie jedna "normalna" osoba na tym forum.
Konwersację uważam za zamkniętą. Jeśli tak bardzo zależy Ci, żeby coś powiedzieć to zrób to na PW.
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
|
|
07-12-2013 00:03:21 |
|
2 użytkowników postawiło piwo Quake96 za ten post:2 użytkowników postawiło piwo Quake96 za ten post.
Winiar 93 (12-08-2013), Wojtek3362 (12-07-2013)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Mój pierwszy Ogar 200 - Quake96 - 07-12-2013 00:03:21
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości
|
|