Błędy na forum których kiedyś nie było, a teraz są!
|
Autor |
Wiadomość |
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,754
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Błędy na forum których kiedyś nie było, a teraz są!
(04-12-2013 11:01:57)Tomasso94 napisał(a): Ooo stary, odkrycie roku! 
Możliwość edycji postów już od daaaawna możliwa jest tylko przez 15 minut od napisania postu - wszystko przez gimbusiarnię, już nie chce mi się opisywać tego na nowo. Edytory tekstu u mnie działają bez problemów. Co do przeciążenia forum to jessteśmy już bliżej niż dalej w stronę rozwiązania problemu, czyli zmiany serwerowni na coś porządniejszego
W Firefoxie przyciski bbcode nie działają...
(04-12-2013 12:37:39)Boszu napisał(a): Pogrubienie
No i widzę na Google chrome wszystko działa... Pytanie czego brakuje mi w takim razie w FireFoxie?!
Bo ja innej przeglądarki używać nie chcę, a przydało by się aby to działało. I JavaScript mam uruchomione.
Jakby co mam to samo.
(04-12-2013 13:58:14)FUTURISTA napisał(a): Heh, na co dzień używam Opery, ale właśnie zaktualizowałem sobie FF (miałem jakąś starszą wersję) i widzę, że u mnie użycie przycisków bbcode przynosi taki sam efekt jak u Ciebie.
Wynikałoby z tego, że ustawienia domyślne, ani przeinstalowanie przeglądarki nic Ci nie da, gdyż najprawdopodobniej skrypt forum jest w wersji starszej niż 1.6.9.
Pozostaje więc albo zmienić przeglądarkę , albo czekać na aktualizację skryptu forum.
Dziwi mnie tylko, że nikt wcześniej nie zwrócił na to uwagi, wszak FF to bardzo popularna przeglądarka, czyżby nikt nie używał przycisków bbcode?
Ja używam, ale piszę je ręcznie, bo już dawno zauważyłem, że ten edytor tekstu nie działa prawidłowo.
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
|
|
04-12-2013 16:56:52 |
|
1 osoba postawiła piwo Quake96 za ten post:1 osoba postawiła piwo Quake96 za ten post.
Błażej (12-05-2013)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Błędy na forum których kiedyś nie było, a teraz są! - Quake96 - 04-12-2013 16:56:52
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|