Gracie w Euro truck simulator 2 ?
|
Autor |
Wiadomość |
Damian4570
Zaawansowany hardware'owiec

Liczba postów: 1,305
Imię: Damian
Pojazd: Romet Kadet
|
RE: Gracie w Euro truck simulator 2 ?
Też sobie pogrywam w ETS 2. Nawet specjalnie zakupiłem sobie kierownicę pod tą grę (niestety w moim budżecie nie zmieściła się kierownica z 370 stopniami skrętu  ) Mam co prawda tylko 270 i do tego sekwencyjną skrzynię biegów  Jazda na klawiaturze to nudaaaa! Na ten moment zatrudniam 2 kierowców, garaż mam już duży (chyba tylko dzięki temu, że brałem i ciągle biorę, ładunki na daleki dystans, głownie ADR). Nawet bawiłem się jakiś czas w wożenie gabarytów, ale jakoś mi przeszło. Chyba, że trafi się coś fajnego  . W swojej stajni mam 3 ciągniki, mianowicie podstawowy model DAF, Scanię 380R, oraz ciągnik, którym ja jeżdżę to Reanult Magnum wersja Excellence. Jak wspomniałem wcześniej, garaż mam rozbudowany na maxa, więc jak uzbieram troszkę euro, to zakupię Scanie 420R (Scania to moja ulubiona marka, ale Reno też się ładnie spisuje  ) Oto screeny z garażu, oraz z kokpitu Scanii:
Mój "flagowy" ciągnik:

Zdjęcie z kokpitu:

A tu Scania 380R, również kokpit:

Jeśli chcecie mogę wrzucić więcej screenów
PS Jeśli jesteście spostrzegawczy to zobaczycie na Renault, że prawa (od strony kierowcy) ma jakieś dziwne litery, kto ogląda Discovery, ten wie, że to skrót od Gas Monkey  , ponieważ uwielbiam ich serię. Na Scanii jest również tabliczka z napisem WD (Wheeler Dealers) u nas: "Fani czterech kółek"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-11-2013 19:50:19 przez Damian4570.)
|
|
30-11-2013 19:43:13 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Gracie w Euro truck simulator 2 ? - Damian4570 - 30-11-2013 19:43:13
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|