Fiat 126p- Maluszek od dziadka
|
Autor |
Wiadomość |
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Fiat 126p- Maluszek od dziadka
(25-11-2013 15:17:19)Błażej napisał(a): No sa bez zagłowkow, ale moze byc wersja jaka sobie chce. Liczy sie idealny stan i to, ze kupilem go z pewnych rak od osoby dbajacej o niego jak o dziecko. Za to bedzie sie odwdzieczal bezawaryjnoscia na drogach polski albo innego panstwa.
I o to właśnie chodzi Jak dbasz tak masz.
(25-11-2013 21:15:30)MichalSR50 napisał(a): Quake, na odwrót - Eleganty miały szare, FLe czarne zagłówki
FSM to fabryka cudów. Istniały Maluchy tzw. Przejściówki między ST a FLem. Tutaj mamy pełnowymiarowego FLa, ale może i mieć braki w wyposażeniu, bo najlepszy pakiet musiał posiadać już zagłówki na materiałowych siedzeniach.
Debatować można długo o tym, ale najważniejszy, jak powiedział Błażej, jest stan utrzymania, nie pierdółki. Z takiego samego założenia kupiłem swojego - wersja totalna bieda, ale nie zwracałem na to uwagi i sobie sam doposażyłem
Generalnie FL'e nie miały zagłówków w fotelach, a jak miały te z tego wspomnianego przeze mnie pakietu. A one z tego co pamiętam są ciemnoszare. Za to w elefantach kojarzą mi się czarne. Ale to też może zależy od wersji, bo tak samo zderzaki w jednych el'ach były czarne a w innych szare.
Co do przejściówek ST/FL, to bardzo dobrze o nich wiem Produkowane w latach 85-88, ze względu na spory zapas pozostałych części blacharskich od ST. Tam to każdy egzemplarz był "indywidualny" xD
I również zgodzę się z twoimi ostatnimi słowami. Choć swoją drogą chętnie bym poczytał o tym ile było tych pakietów wyposażeniowych i jak one wyglądały.
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
|
|
26-11-2013 23:44:36 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Fiat 126p- Maluszek od dziadka - Quake96 - 26-11-2013 23:44:36
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|