Wymarzony sprzęt- czyli ogar 200 by Barto5050
|
Autor |
Wiadomość |
Barto5050
Współczesny Romeciarz :F
Liczba postów: 1,146
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Wymarzony sprzęt- czyli ogar 200 by Barto5050
Siema. No, więc ostatnio dałem kilka gratów jeszcze do ocynku. W środe odebrałem je z kolegą . Oczywiście zgubili mi 8 śrubek i jednego bolca co trzyma stopke pasażera w ramie i pręta od hamulca zapomnieli ocynkowac. W poniedziałek jedziemy jeszcze raz , bo pręt będzie gotowy i może znajdą mi te śrubki i bolca. Udało mi się też wreszcie zrobić polerke cewki na lustro . Wcześniej była taka matowa . Dziś pojechałem do miasta i kupiłem : Farbe 1 litr jakieś innej firmy "autolakier" za 48 zł .Gośc mówił, że nawet bd lepsza od autorenolaka, tarcze sprzęgłowe, a dokładniej jedną, bo w sklepie została ostatnia sztuka, uszczelki z kręgielitu, śrubki na dekiel od sprzęgła , klucz do nypli , rozpuszczalnik nitro i papier wodny 2500 i 3000p . Porobiłem dziś troche zaprawek, skończyłem składać silnik . Wypolerowałem też troche kapy tymi papierami i jest już wsumie lustro . I wyczyściłem też ładnie tylnie kółeczko . Obręcz na przód biore jednak z niebieskiego ogara , a tą od Bosza dam do ogara niebieskiego . I to chyba wsumie tyle .
One mają Duszę, a nie plastiki
|
|
24-11-2013 01:21:40 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Wymarzony sprzęt- czyli ogar 200 by Barto5050 - Barto5050 - 24-11-2013 01:21:40
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości
|
|