| 
| Ankieta: Który telefon byś wybrał? Ankieta jest zamknięta.
 |  
| ixperia J |    | 5 | 29.41% |  
| ixperia m |    | 3 | 17.65% |  
| żaden z nich |    | 9 | 52.94% |  

| 
					Telefon do wyboru
				 |  
			| Autor | Wiadomość |  

| Bartek   Emerytowany Moderatroll

Liczba postów: 2,930
 Imię: Bartek
 Pojazd: Romet Ogar 200

| 
			| RE: Telefon do wyboru 

Miałem styczność z Jotką. Fakt czasami się przycina ale hmm jest to dość fajny telefon. Baterię ma dobrą przy częstym pisaniu smsów (czyt. cały czas) bateria trzyma około 2 dni. Fakt jest to telefon niższej klasy ale jak za tą cenę to jest aż za dobry    (nową Jotkę możesz mieć za 650 zł więc szkoda się pchać w zobowiązania)  
Ja mam LG L7 i mogę troszkę o niej opowiedzieć. Fakt telefon ma wyświetlacz 4.3cala I aparat 5.0mpx z lampą błyskową oraz drugi aparat 0.8mpx. Bateria trzyma mi 1.5 dnia ale cały czas mam włączone gg dość dużo dzwonię i piszę    Pamięć coś 4Gb można ją rozbudować. Telefon dość ciekawy zdj hmm nie są najgorszej jakości. Co mnie w nim denerwuje to nie zbyt dobrze spasowana tylna klapa która podczas użytkowania skrzypi ale to może ma tak mój egzemplarz. Baterię masz w nim 1700 mAh więc wystarcza ale w razie czego można kupić większa (tak jak ja w swoim starym Samsungu zrobiłem   ) Co do gier i innych aplikacji to śmiga fajnie. Wyświetlacz robi wrażenie po przesiadce z innego fona to na prawdę było coś    Hmm co by dodać na wyposażeniu masz kiepskiej jakości słuchawki ładowarkę i usb. Jeśli chcesz mogę Ci powrzucać zdj robione tym fonem oraz filmy. Jak masz pytania to śmiało wal    |  |  
	| 17-11-2013 10:34:07 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif)  
 |  

| Wiadomości w tym wątku |  
| RE: Telefon do wyboru -  Bartek - 17-11-2013 10:34:07 |  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:     1 gości

| 

|