Komar 230 Simson
|
Autor |
Wiadomość |
rommel
Uczeń
Liczba postów: 183
Imię: Marcin
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Komar 230 Simson
(08-11-2013 15:40:55)Latos napisał(a): Spawy jednak wyglądają dość świeżo, ale cóż.
dzięki Błażej
... cóż mogę napisać
jest to forum i każdy ma prawo do swojego zdania.
Ja wiem jednak swoje i nawet jeżeli spawy sa poprawione to na pewno robil to ktos kto dobrze sie na tym znal, a komar jest w 200% oryginalny
dlatego denerujace sa komentarze ludzi w stulu kanilox-a i stwierdzenie, ze mocowania nie sa oryginalne. zazdrośc ??
(Tak kanilox numer ramy tez przebiłem, a oslone łańcucha wczoraj zrobiłem z papieru. )
w każdym normalnym kraju ludzie dopingowali by kogos kto chce zainwestować pieniądze i to naprawde duże pieniadze w to żeby jeden z pierwszych motorowerow wrocil na drogi i cieszyl oko przez wiele lat, ale w Polsce najlepiej jest od razu kogos krytykować
Może się myle, ale wasze komentarze odebrałem w taki sposób, ze lepiej by było wywieź ta rame na złom niż ja naprawiac ??
tak "nie_mientki " komar ma wrocic do oryginalu i będzie w niebieskim kolorze (barwa zachowala się na lampie w miejscu mocowania) czyli takim jak wyszedł z fabryki
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-11-2013 16:20:12 przez rommel.)
|
|
08-11-2013 16:16:14 |
|
1 osoba postawiła piwo rommel za ten post:1 osoba postawiła piwo rommel za ten post.
Semmao (11-18-2013)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Komar 230 Simson - rommel - 08-11-2013 16:16:14
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
|
|