Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Wigry 3 - Pierwsza renowacja
|
Autor |
Wiadomość |
Haczyk94
Nowy

Liczba postów: 11
Imię: Dominik
Pojazd: Inny
|
Wigry 3 - Pierwsza renowacja
Cześć,
Wpadł w moje ręce zielony Wigry 3, należy on do mojej mamy, a znalazłem go w piwnicy w bloku w którym mieszkała dawno temu, teraz mieszkanie sprzedajemy i przebiera się między tym co warto zabrać, a co wyrzucić. Mówiłem mamie, że go zrobię i będzie ot rower do sklepu, ale dzisiaj go dokładnie obejrzałem i w zasadzie dużo chyba mu nie trzeba by go odnowić i wpadł mi do głowy pomysł by go ładnie zrobić i mamie pokazać jako prezent na gwiazdkę.
Uploaded with ImageShack.us
Rower rozkręciłem by przygotować ramę do malowania, tylko nie wiem jak znaleźć podobny kolor. Naklejki znalazłem w internecie do kupienia, widzę że są też lampy itp, ale może znajdę coś na jakimś szrocie taniej.
Brakuje mi:
-przedniej lampy
-odblasku lub dwóch na koła, bo jeden mam ale jednego mocowania brakuje
-jeśli to nie jest oryginalny bagażnik to bagażnika, chociaż może z niego zrezygnuję
-siodełka
To chyba wszystko, ogólnie rower jest w dobrym stanie, stał w suchej piwnicy, opony stomila z oryginalnymi dętkami, tylko wentyle nowe dałem i trzymają ciśnienie ładnie, w "kolumnie kierownicy" koszyczek zgubił jedną kulkę i smar pociekł, jak i w kołach, ale to chyba do wymiany koszyczki?
Piszcie, oceniajcie, doradzajcie co i jak.  Może ktoś ma coś z części których mi brak?
Pozdrawiam.
|
|
07-11-2013 19:06:11 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
Wigry 3 - Pierwsza renowacja - Haczyk94 - 07-11-2013 19:06:11
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|