Ocena wątku:
- 1 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Romet Jubilat 2 ' 86
|
Autor |
Wiadomość |
BITER
Praktykant
Liczba postów: 377
Imię: Maciek
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Romet Jubilat 2 ' 86
(02-11-2013 22:21:14)wnusiu94 napisał(a): BITER - nie masz nikogo z rodziny we Wrocławiu, kto by Ci wysłał ramę? Mam jedną, w drodze wyjątku dam Ci za darmo. Absolutnie odpada możliwość zorganizowania wysyłki przeze mnie.
Wnusiu, z miłą chęcią, ale rodzinę to ja mam najbliżej Ciebie w DZG (Zgorzelec) i to też dawno się z nimi nie widziałem i nie wiem czy się przypadkiem nie wyprowadzili do Berlina, ale wielkie dzięki za chęci pomocy, doceniam
(03-11-2013 14:34:51)Wojski napisał(a): No odratować się tego już nie da, dobrze że nie nakleiłeś na niego tych moich naklejek, bo by się zmarnowały . Kupujesz to co widać na zdjęciu, czy tylko ramę? Z tego co pamiętam wysyłka niebieskiej ramy kosztowała 23zł.
Faktycznie, jak rozmawiałem z typkiem, który uczy mnie na praktykach spawania i także zajmuje się rowerami, to powiedział mi to samo... Szanse, że rower będzie jeździł normalnie a do tego bezpiecznie są niewielkie, a praktycznie żadne...
Co do przesyłki to chwała Ci, że w ogóle zapamiętałeś koszty, bo sam o tym zupełnie zapomniałem
A na tym zdjęciu, które Wam pokazałem to myślę, że za samą ramę koszt TYLKO przesyłki to praktycznie nic
PS: Po tym wypadku zacząłem zupełnie inaczej patrzeć na przejścia dla pieszych i zacząłem rozumieć, że nie każdy da radę mnie zobaczyć...
Poza tym zacząłem inaczej patrzeć na Fiaty 126p. Owszem, miałem do nich szacunek ale zawsze mnie śmieszyło, że składają się "w harmonijkę" przy uderzeniu z prędkością 50 km/h. Teraz po wypadku dochodzę do wniosku, że maluchy to jednak mocne autka przy moim Jubilacie, który złożył się praktycznie w pół tylko przy około 20 km/h...
Romet Jubilat2 '86
Romet Pelikan '79
Romet Salto '87
Opel Corsa B 1.5 TD ISUZU 1995[/color]
Romet Wigry Kowalewo '97
|
|
05-11-2013 22:37:56 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Romet Jubilat 2 ' 86 - BITER - 05-11-2013 22:37:56