| 

| 
					Obszerna kolekcja Kuby - Romety, Jawki  i inne różności
				 |  
			| Autor | Wiadomość |  

| KoRn   Uczeń

Liczba postów: 244
 Imię: Kuba
 Pojazd: Inny

| 
			| RE: Obszerna kolekcja Kuby - Romety, Jawki  i inne różności 

W końcu troche czasu sie znalazło. Mimo, że nie pisałem coś tam sie działo, porządki robione w garażu powoli, na zime maluch wlatuje do garażu i w końcu zacznie sie konkretna robota przy nim, ino kupić przednie lewe wewnętrzne nadkole i można zaczynać, reszte już mam   
Kolejny komarek jest w podkładzie, nim śnieg spadnie musze wszystko w miare poskładać co teraz zacząłem i gdzieś to wynieść żeby zrobić miejsce na malucha. Wsk sprowadzona do garażu, rama poleci w piach, reszta papier prawdopodobnie, szybkie malowanie, kapitalka silnika i składanie, mam nadzieje, ze z nią pójdzie szybko, jest praktycznie kompletna. Rama z polówki po piachu i w podkładzie. Żeby nie zanudzać, zdjęcia:

Graty do malucha kupione w łodzi, znajomy przywiózł od brata co ma sklep. Belka komplet 50zł, progi 30zł, podłoga 80zł.

Byłem dzisiaj z ojcem na grzybach, nie dość, że zebraliśmy reklamówkę prawdziwków to jeszcze to       
 |  |  
	| 06-10-2013 19:35:35 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif)  
 |  

| Wiadomości w tym wątku |  
| RE: Obszerna kolekcja Kuby - Romety, Jawki  i inne różności -  KoRn - 06-10-2013 19:35:35 |  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

| 

|