Romet Zetka 50 opinie.
|
Autor |
Wiadomość |
Szoosuś
Nowy
Liczba postów: 46
Imię: Patryk
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Romet Zetka 50 opinie.
(01-10-2013 13:31:55)nie_mientki napisał(a): (01-10-2013 13:20:17)Szoosuś napisał(a): Pozdrawiam zumico i inne ścierwa, które przez 27 tyś. km. będą jeździły tak dzień w dzien ..
Pomijając odkop i wulgaryzmy(za co na razie tylko grożę palcem) to chcesz nam powiedzieć że kolega zrobił 27kkm w błocie po pas, dzień po dniu? Tyle to nawet mój Uaz nie zrobił, a różne rzeczy widział. I skąd jesteś? Bo u mnie(Lubelszczyzna) w zimie mróz skuwa błoto i jest twarde, a w czasie suszy też trudno coś znaleźć. Więc dzień w dzień błota nie ma...
EDIT
Zobaczyłem że masz blisko do morza. Faktem jest, że dużych rozmiarów akwen łagodzi klimat, ale nie do tego stopnia. Tyle to nawet z geografii w gimnazjum pamiętam. Pozdrawiam nauczyciela
Okolice Łobza, odkop nie odkop, ale skoro temat nie był zamknięty to znaczy że dalej jest aktualny. O blota się nie martwimy, jedna miejscówka to jest na polu , obok "stawu" i ten kawałek jest trochę podmokły. Drugą miejscówką jest kopalnia torfu, 2 kilometry obok nas wydobywają torf, i po prostu załatwilem sobie i znajomemu wjazd na kopalnie, a tam błota są w dzień w dzień, ponieważ wszystko jest rozjeżdżane przez multum traktorów z naczepami koparkami , i sporo wody wycieka z tego torfu. Może przesadziłem że dzień w dzień po pas, ale codziennie widzi polne drogi , błota do silnika , lasy i inne drogi.
|
|
01-10-2013 13:55:56 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Romet Zetka 50 opinie. - Szoosuś - 01-10-2013 13:55:56
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|