Romet Chart by skalpel155 :)
|
Autor |
Wiadomość |
skalpel155
SzpachelMen
Liczba postów: 300
Imię: Mateusz
Pojazd: Inny
|
RE: Romet Chart by skalpel155 :)
Mały aktual Po wymianie wału Chartolot śmiga jak trzeba, ale cos tak czuc jakby słabszy v-max, ale jakos nie jestem za katowaniem tylko troche mnie to zdziwilo ze przed wymiana walu latal nawet 70+ (mierzone samochodem i jakims sraczem obok) :/ a jak do tej pory to tak 65 jak czasami fantazja poniesie (czuc po kieszeni wiec sie szanuje )
A więc tak:
1.Zagościła folia StickerBomb -(lampa przód, osłona łańcucha, fragment przedniego błotnika)
2.Licznik orginalny simsona 100km/h (pozniej okazalo sie ze chyba nie potrzebnie, a zaczelo sie od pekania linki ale wyszlo ze prawdopodobnie licznik mial duzy kat zalamania, ale juz bylo za pozno bo licznik wmontowany wiec wszystko jest, troche rezania i weszlo, a oryginalna puche jak i wiele innych czesci mam w kartonie )
3.Kierunki "trapezy"-tył
4."Polerowanie" całego lakieru pastą
5.Wymiana tylniej dętki (duzo by tu opowiadac.. )
W zime albo szybciej planuje zakupic kolanko chromowane co by pasowalo do tłumika Od kupna przejechane okolo 850 km, z czego od wymiany wału 300km Warto inwestowac w naklejki chartowskie? jak uważacie? Co myślicie o mojej "działalności"? Krytyka mile widziana
|
|
21-09-2013 20:04:59 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Romet Chart by skalpel155 :) - skalpel155 - 21-09-2013 20:04:59
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
|
|