Ocena wątku:
- 1 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Tyler Wigry 3 '78 by wnusiu94
|
Autor |
Wiadomość |
Mikołaj98
...nic...

Liczba postów: 664
Imię: Mikołaj
Pojazd: Romet 50-TS-1
|
RE: Tyler Wigry 3 '78 by wnusiu94
(28-08-2013 23:58:58)Taśma napisał(a): Jak będziesz chciał sie pozbyć samej plakietki to pisz co do ceny dogadamy się 
hahahahahahahahhahahahahaha........ leże ze śmiechu
(29-08-2013 02:39:45)buyactivation napisał(a): Twój poziom jest coraz niższy, opuszczasz się. Rower jest bardzo słaby i nie wart nawet marnych 50 zł.
W pierwszym zdaniu się mylisz , w drugim masz racje.
Widzę paranoje kochani, PARANOJE!
Boże , widzisz a nie grzmisz.
Drogi wnusiu , dobrze wiesz że Cb szanuje ale nie tylko ty "siedzisz w tym" od dawna , rower ten nie jest warty 50zł. W świecie starych rowerów występuje coś na sposób "powiem że to coś niesamowitego a naprawdę tak będzie" . O rowerach Romet (przynajmniej niektórych) jest niesamowicie mało informacji. Mojego Bolero znalazłem dopiero po 2 dniach poszukiwania. Ten rower to totalny szrot ale gdyby patrzeć na mnie to byłbym "królem złomiarzy" ._. Brałem ze złomu tak niesamowicie paskudne rowery że strach się bać, mimo tego nikt nic do mnie nie miał , wydaje mi się że wszyscy oczekują od Ciebie tak dużo że czekają tylko na jeden twój błąd abyś "poszedł do pisaku".
Nie wiem o co chodzi... Zazdrość?
Życzę tobie powodzenia w przyszłości  Mam nadzieje że uratujesz jeszcze parę rowerów (no może nie w tym stanie) Według mnie ten "Tyler" to po prostu zwykły "Wigry". No nie oszukujmy się , wartość wigry jest taka że można z nim zrobić prawie wszystko. Mi się ten rower nie podoba, nie jest to żadna "Alfa i Omega".
A co do innych forumowiczów w tym wątku (co niektórych ) radzę ruszyć głową , to nie boli
Im szybciej jadę tym bliżej jestem nieba...
Rammstein fan...
|
|
29-08-2013 19:25:29 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Tyler Wigry 3 '78 by wnusiu94 - Mikołaj98 - 29-08-2013 19:25:29
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|