Ogar 200 60/5/2/2m
|
Autor |
Wiadomość |
Dawid.xD
Technik
Liczba postów: 655
Imię: Dawid
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Romet ogar 200
No więc tak, dziś ja coś napiszę. Dzisiaj był totalnie pojebany dzień Wybraliśmy się z olo09 ogarkiem nad jeziorko ale ja nie miałem kasku, a on miał. Jeziorko jest w lasku oddalonym od domu olo09 o 100 metrów. Pojeździliśmy tam troszkę, wyjeżdżamy z lasku przejechaliśmy 2 metry nagle patrze olo zatrzymał ogarka patrze do tyłu a tu policja(strach jak ch*j) ja musiałem wsiąść do radiowozu a denis przyjechać ogarkiem do domu. Więc byliśmy już na miejscu(nasi rodzice byli na zakupach) A oni jeszcze wzieli denisowi dowód ponieważ był stary i bezterminowy przegląd. Pierwszy raz przeżyłem takie coś więc wiecie strach jak ch*j, straszyli nas sądem rodzinnym i tak dalej. Denis zadzwonił po rodziców i po 15 minutach się zjawili. Myślałem że bedzie zadyma ja nwm co a tylko moja mama wrzeczszała a tata sie smiał od denisa mama też(od denisa tata był na polu), no ale mój tata pogadał z policjantem i uszło nam to płazem, tylko denisa tata musi odebrać dowód z komenty czy coś takiego. Ogarkiem narazie nie może jezdzić bo nie ma papierów. Do tej pory serce wali mi jak szalone, ale na szczęście już po wszystkim
Jeden punkt za ortografię, dwa za wulgaryzmy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-08-2013 23:35:01 przez nie_mientki.)
|
|
21-08-2013 21:39:30 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Romet ogar 200 - Dawid.xD - 21-08-2013 21:39:30
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 47 gości
|
|