Mój Opel astra 1.6 16v - dyskutujmy
|
Autor |
Wiadomość |
Błażej
Zawodowiec

Liczba postów: 2,532
Imię: Błażej
Pojazd: Inny
|
RE: Mój Opel astra 1.6 16v - dyskutujmy
Radio to Car 400
Ogólnie ten mój opel to wersja bogata, elektryczne szyby, lusterka, klimatyzacja, relingi. Kij z tym, że klima nie działa, klimę mam w toyocie
Głośników jest 6 bo w drzwiach są, gwizdki w trójkącikach są i w klapie tylnej. Astra będzie miała wymieniane progi za jakiś czas oraz konserwowane podwozie.
Zdjęcia zrobię jakieś ładne bo przyznam się, że mam tylko te z zimy, nie fotografuję aut tylko liczniki czasem
Jeszcze nawiasem mówiąc powiem wam, że astra moja przynajmniej to jedno z wygodniejszych aut jakim jeżdżę. Toyota jest sztywniejsza, większa i mniej wygodna, wszystko jest takie mało wyrobione i sztywne a w niej fotele wysiedziane, biegi lekko chodzą, sprzęgło wymienione 20 tyś temu, więc miękkie
Zrobię jakieś zdjęcia jak siostra wróci z aparatem z wakacji, coś może pyknę telefonem, ale lepsze coś tak jak napisałem będzie
Powiem tak jeszcze, że auto jest warte te 4200 około plus minus, ale w tej cenie to bardzo dobre auto, owszem można kupić lepsze, ale wygoda i tani serwis jednak przemawiają za takimi opelkami
|
|
18-08-2013 19:09:03 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Mój Opel astra 1.6 16v - dyskutujmy - Błażej - 18-08-2013 19:09:03
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|