Junak 901 by olo1200
|
Autor |
Wiadomość |
Wojtek3362
Mechanik

Liczba postów: 1,901
Imię: Wojciech
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Junak 901 by olo1200
(10-08-2013 14:15:55)Paweł96 napisał(a): Rometa z chińczykiem, chińczykiem nie ma się co wstydzić jeżdżąc po wsi, po mieście... A Rometem ? Nie wspomnę ...
Wiadomo, jeżeli twój romet wygląda jakby 20 lat stał "pod chumrką", albo to WT to wstyd jeździć, ale jeżeli jest w oryginale i ładnym stanie do sama przyjemność z jazdy takim. A przy okazji można porozmawiać ze starszymi ludźmi, nie raz rozmawiałem z takimi co mnie zaczepili przy drodze, kilku się nawet wzruszyło że te pojazdy są jeszcze jest na drodze. Poprzedniemu właścicielowi obiecałem że zostawię tego rometa w oryginale i będę o niego dbał. I tak miał opory żeby mi go sprzedać, ale teraz sam się cieszy że stan jest taki jaki był. I najprawdopodobniej za te chociaż 5lat, jak już chińczyki opanują cały świat tymi swoimi szrotami to nie jeden będzie szukał simsona, charta i innych rometów jak i innych motocykli. Podsumowując, jeżdżę poczciwym rometem i nie wstydzę się tego, a nawet rozpiera mnie duma.
A z młodszymi ode mnie (chodzi mi o tych co spotkam) nie mam ochoty rozmawiać o motoryzacji, bo w dupie byli i gównie widzieli i na dodatek mam jednego znajomego, który ciągle wymienia mi różne marki motocykli, tak je chwali, tak najeżdża na starą motoryzację, a kiedy mój kolega dał mu quadem się przejechać to nawet nie umiał na sprzęgle ruszyć przez co sobie nie pojeździł. O tamtego czasu mnie unika -.-
Moje pojazdy - Wojtek3362
Pozdrawiam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-08-2013 14:56:31 przez Wojtek3362.)
|
|
10-08-2013 14:48:37 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Junak 901 by olo1200 - Wojtek3362 - 10-08-2013 14:48:37
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|