Wpłaty na forum.
|
Autor |
Wiadomość |
Tomasso94
Przebiegły Administrator :D
Liczba postów: 4,040
Imię: Tomasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Wpłaty na forum.
(07-08-2013 11:42:39)sobozow napisał(a): No i myślicie że taki 12-latek wpłaci kasę inaczej jak sms. Ja wolałem sms było prościej.Nie mam konta w banku ,to co będę zapierniczał na pocztę ,bo nie ma płatności sms.Co że niby jak nie ma płatności sms to forum poważniej wygląda?Dawajcie sobie na forum pisać tematy typu mam "problem z dziewczyną" czy "mam problem z postawieniem ogara na stopkę" to NA PEWNO BĘDZIE WYGLĄDAĆ POWAŻNIE.Zresztą teraz jeszcze więcej forumowiczów będzie olewać płatności bo wiadomo za przelew też się płaci na poczcie więc takiemu 12-latkowi nie będzie się opłacać wysłać przelewem 2 zł które mógł sms'em.
Jak nie wiesz, nie pieprz głupot.
Tak jak napisał Semmao, nie ma teraz płatności SMS, i to nie zależy od Nas, tylko od serwerowni... Mamy wykupiony już najwyższy pakiet w którym nie ma opcji doładowania za SMS, po zmianie serwerowni również SMSów nie będzie bo przechodzimy na "profesjonalny" hosting, lecz też pewnie nie rozumiesz czym to się różni i o co w tym wszystkim chodzi...
kw112, też nie gadaj głupot. Jest to napisane w 100 miejscach, że pieniądze szły na serwer, a przelewy szły na domenę od samego początku. Teraz trzeba z przelewów opłacać jedno i drugie.
- Volvo V70 II
- Honda Transalp 600V
- Romet Kadet 110 Automatic
- Romet Komar
- Romet Ogar 200
- Opel Astra G
*** ...i wtedy rzekł - Nie da się. ~ Tomasso94 ***
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-08-2013 12:36:51 przez Tomasso94.)
|
|
07-08-2013 12:32:06 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Wpłaty na forum. - Tomasso94 - 07-08-2013 12:32:06
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|