Jawa czy cezet ?
|
Autor |
Wiadomość |
Norbi96
Rozrusznikowy Joe

Liczba postów: 1,272
Imię: --
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Jawa czy cezet ?
(30-07-2013 00:36:35)bykuu napisał(a): A że tak napiszę... Co się tak k**wa murzyński gimbusie rzucasz, co?
Zapytałem grzecznie więc oczekiwałem grzecznej odpowiedzi, tak jak to zrobił kolega Łukasz.
Ale jak Ty z ogniem do ludzi to niby dlaczego ja miałbym z wodą?
Pytasz, skąd biorą się 12 latki?
Z brzucha Twojej matki z tego co widzę, bo właśnie tak się zachowujesz.
I weź tu nie pierdol, bo to nie burdel.
Poza tym nikt Cię na tym forum nie trzyma, więc chcesz - to wyjazd, droga wolna.
Płakać nie będziemy - jednego gimbusa mniej.
I lata mi to, czy dostanę warna, czy bana, ale widzę że coraz gorzej jest na tym forum z głupiejącymi na potęgę gimbusami.
Nie wiem czy słońce Wam szkodzi, czy może ta chemia w jedzeniu Wam odkleja dekle, ale nie mam zamiaru tego tolerować.
Tyle ode mnie.
Nie mam zamiaru więcej zasyfiać tego tematu, więc hejtujcie mnie do woli. : ]
Sam jesteś murzynem dałnie. Twoja wypowiedź wprowadza innych gimbusów w błąd. CZ i Cezet to to samo, nie ma modelu Jawa Kaczka bo takowy nie istnieje. CZ a Jawa to co innego, zobacz sobie w googlach i niech Twój 12 letni mózg zakoduje co niektóre fakty. I odpierdol się od mojej matki bo to k**wa nie jest wcale śmieszne skurwielu.
Temat ogólnie jest zajebisty. Jawa czy Cezet. O jaką jawę i jaką cezetę chodzi ?
W CZ jest łańcuszek sprzęgłowy.
Tyle ode mnie. Więcej tutaj się nie odzywam. Wasza głupota przechodzi ludzkie pojęcie. Zasięgnijcie porady wujka google i potem piszcie w tematach.
|
|
30-07-2013 19:46:15 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Jawa czy cezet ? - Norbi96 - 30-07-2013 19:46:15
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|