Oryginalnym chartem na drugi koniec polski!
|
Autor |
Wiadomość |
mateusz5625
.

Liczba postów: 1,135
Imię: Mateusz
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Oryginalnym chartem na drugi koniec polski!
Najpierw powiem, że to nie będzie maraton. Jadę do Ustronia gdzie będę co najmniej tydzień u rodziny, na dojazd chcę przeznaczyć 2 dni czyli 350km dziennie, z awariami do 4 dni. Mechanike mam w małym palcu, każdą awarie nawet rozpoławianie zrobię na chodniku. Nie musicie mi mówić co mam brać bo wiem, przygotowania już troche trwają więc nie wymyśliłem tego dzisiaj. Silnik remontowany, wał nowy zmd, łożyska fag, szlif orginalnego cylindra na 38,75mm, nowy tłok orginał, pierścienie. Od remontu zrobione ponad 1000km, w tym dalsze trasy. 200km bez przerwy można jechać spokojnie. Na pewno wezme z 2 moduły i iskrownik, gaźnika nie biore.
Dziś zakupiłem mape polski (aż 12zł), pompke, oraz zamówiłem sakwy. wszystkie potrzebne mi rzeczy leżą w garażu, jeszcze linke muszę kupić.
Aaa prosiłem żeby nie pisać, że nie wyjade  Zobaczymy, też tego nie wiem w 100%, ale jak wyjadę to napewno dojade
zapraszam do śledzenia moich wypraw na facebooku http://www.facebook.com/chartbymateusz5625
„Kto miłości nie zna, ten żyje szczęśliwy,
I noc ma spokojną, i dzień nietęskliwy”
|
|
19-07-2013 19:29:33 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Oryginalnym chartem na drugi koniec polski! - mateusz5625 - 19-07-2013 19:29:33
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|