Fiat Maluch Town by MichalSR50
|
Autor |
Wiadomość |
MichalSR50
Mechanik
Liczba postów: 1,541
Imię: Michał
Pojazd: Romet Ogar 205
|
RE: Fiat Maluch Town by MichalSR50
W zeszłym tygodniu odwiedziłem dwa spoty.
Pierwszy pod Narodowym, który rozpoczął cykliczne spotkania fanów Fiata 126p w Warszawie. Kto mieszka w okolicach, niech czuje się zaproszony i wpada w każdy wtorek o 19 pod Narodowy. Na pierwszy spot przybyły 4 Maluchy, ale ta liczba powinna systematycznie wzrastać
A wczoraj zaliczyłem drugi, tym razem w Mińsku Mazowieckim. Wśród 5 Maluchów na spocie znalazł się FL przerobiony na Cabrio, Wrzos i ST '78 w oryginale, z przebiegiem 34tys. Tak to na początku wyglądało:
ST jednego z uczestników, ma też niebieskiego Towna:
Cabrio musiał niestety jechać, a ja z resztą ruszyliśmy na poszukiwania miejsca do wspólnej sesji. Najpierw zdjęcia porobiliśmy przy podwórku, obok którego stoi kilka zarośniętych aut, takie jak UAZ 452, Aro, Tarpan, strażacki Żuk i Wartburg 353.
Jadąc dalej znaleźliśmy świetną szosę, po której prawie nic nie jeździ. Jak byśmy cofnęli się w czasie...
I jeszcze takie tam w szczerym polu
Pojechaliśmy dalej tą drogą przecinającą pole i po jakimś kilometrze zastaliśmy barierkę. Trzeba było się wracać
Dziękuję panom za miłą niedzielę i pozdrawiam
A co u Malucha oprócz tego, że cały czas spisuje się bez zarzutu? Ano wpadło kilka naklejek na tylną szybę i zamontowałem te bajery z Reala. Trzeba tylko jeszcze kupić zapalniczkę, bo uchylacz już w drodze. No i najważniejsze: jak nigdzie nie wyjadę po środzie, ruszamy z konserwacją. A jak jednak wyjadę, na pewno zrobimy ją jeszcze w lipcu
Dzisiejsza sesja z czarnymi blaszkami:
|
|
08-07-2013 22:58:43 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Fiat Maluch Town by MichalSR50 - MichalSR50 - 08-07-2013 22:58:43
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|