ROMET OGAR 200 - afik98
|
Autor |
Wiadomość |
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: ROMET OGAR 200 - afik98
(04-07-2013 23:46:35)adrian00102 napisał(a): k**wa ale wy się przypierdalacie do kolegi, jesteście skurwiele żebyście go nie zabili za to, jego moto jego sprawa. Może i dostanę bana ale k**wa się czytać tego nie da co wy tu robicie. Mieszacie każdego z błotem np jak ktoś zmieni w moto, żal mi was .
Klasyk klasyk a może ktoś nie chce klasyka, każdy chce jakoś przystosować moto do dzisiejszych czasów.
A ty afik98 rób co chcesz twój moto twoja sprawa, rób tak by ci się podobał a nie innym
To tyle nara.
Forum jest od wyrażania opinii. Poza tym co innego jest mieć oryginał, a co innego coś zrobionego "pod siebie", ale za to z wyczuciem i jakąś równowagą. Ogar nie musi być oryginalny żeby nie być wiejskim. Wystarczy umieć ładnie zgrać ze sobą wszelkie modyfikacje i przede wszystkim dobierać takie części, które będą pasować do ogara także pod względem estetyki.
Mnie też osobiście razi ten ogarek. Nie jest może tragicznie, bo widywałem o wiele gorsze (Cześć boszu  ), ale i tak nie jest to jakoś ładnie zgrane ze sobą. Te kółka wyglądają komicznie i nijak tutaj pasują. Ogar to nie chopper :/ Daj mu normalne 17 calowe koła, ogarnij trochę stylistykę i będzie w porządku  Na początku z tym zawieszeniem simsona nie wyglądał wcale źle. Wtedy wystarczyło tylko wyrzucić owiewkę i wszystko ładnie pomalować.
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
|
|
05-07-2013 00:28:30 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: ROMET OGAR 200 - afik98 - Quake96 - 05-07-2013 00:28:30
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|