Druga Kłejkowa Maszyna!
|
Autor |
Wiadomość |
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Druga Kłejkowa Maszyna!
(04-07-2013 00:29:10)Caro94 napisał(a): Gdzie tam zaraz drugi silnik. Jak kartery dobre zrobić temu remont. Będzie śmigał lepiej niż mina za 100 zł z allegro która będzie warta najwyżej 4zł za kg. Człowiek całe życie uczy się na błędach, za jedno padło też kiedyś przepałciłem. Po włożeniu w to 1500zł i 4 latach pracy jest czymś co wreście wygląda i jeździ jak trzeba. Tego też tobie życzę, jeden Ogar ci się udał, ale ja bym tego sprzedał
Ja go nie sprzedam. I na pewno też nie skończy gnijąc gdzieś w piwnicy, albo w częściach. On będzie jeździł.
A co do silnika, to zapadła decyzja, że ten szrot idzie do przeglądu. Może znów będę miał tyle szczęscia co z niebieskim i pół silnika okaże się dobre... Ogólnie Tomek oceni czy to się nadaje do remontu i jak tak, to remont go czeka. Wtedy będzie robiony porządnie, tak aby miał moc. Temu Ogarowi, po tym co przeszedł należy się druga szansa. Niebieski już ją dostał i bardzo ładnie się odwdzięcza. Liczę, że czerwony też będzie ładnie jeździł
PS: Czy historia nie lubi się powtarzać? Z niebieskim było identycznie. Najpierw w planach nowy silnik, a potem jednak remont. Jak widać, nic nie mądrzeje, ale ważne, że i tak ostatecznie dokonuje trafnego wyboru
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-07-2013 01:46:53 przez Quake96.)
|
|
04-07-2013 01:40:29 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Druga Kłejkowa Maszyna! - Quake96 - 04-07-2013 01:40:29
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|