Jawa 350 czy warto ??
|
Autor |
Wiadomość |
MrF4k
Daaaawwccaa

Liczba postów: 5,136
Imię: Karol
Pojazd: Romet Chart
|
Jawa 350 czy warto ??
Siemka
Dziś będąc u kolegi zobaczyłem ze stoi u niego na podwórku Jawa 350. NIe ukrywam spodobała mi sie. Jest to wersja zwykła nie jakiś Ts. Ogólnie motor stoi ostatnio kilika dni na dworze , ogólnie stał w stodole kiedy nie był eksploatowany, nie jest na chodzie(ale wydaje mi sie ze wyczyszczenie kranika , gażnika, ustawienie zapłonu powinno pomóc) ale jest kompletna, stan fabryczny, oryginał, chromowane błotniki i tego typu rzeczy. Troszeczke jest przyrdzewiała, ok 15 lat nie jeżdzona. Nie wiem jak to z papierami ale widziałem ze tablica jakaś jest. Ile zaproponować za taki motor ?? Nie ukrywam ze chciałbym go kupić okazyjnie, no ale też jako takiej śmiesznej ceny nie chce proponować ze wzgledu ze to dobry kolega
Nie zrobiłem zdjęć niestety ale postaram sie to nadrobić.
Jest to taki model , tamtej stan jest sporo gorszy. Ile zaproponować za takie cos bez papierów a ile jeśli bedzie miało papiery ??

Wogóle warto ??
Pisk opon słychać z dala ktoś na Charcie zapier**** !!!
Mam Rometa i dwa kaski więc wybiorę się na laski
(25-08-2011 00:10:48)soczek napisał(a): Rób na orginał. Tjunink to tylko młode oszołomy praktykują, a potem na stare lata i tak mądrzeją (wiem po sobie).
Działaj, pozdro !
|
|
01-07-2013 15:22:35 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
Jawa 350 czy warto ?? - MrF4k - 01-07-2013 15:22:35
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|