Zielona tablica rejestracyjna i części s38 i ogar205 komar i inne
|
Autor |
Wiadomość |
krajan
Nowy
Liczba postów: 77
Imię: Andrzej
Pojazd: Romet Pony
|
RE: Zielona tablica rejestracyjna i części s38 i ogar205 komar i inne
(18-04-2013 19:09:52)Adi napisał(a): Mam do sprzedania także "papiery" do komara. Papiery - bezterminowe zgłoszenie do rejestru (mam je od 1 właściciela, ja jestem w zasadzie 2 ) oraz opłata w PZU ważna 31.12.13 r. (zapłacona pierwsza rata, druga do zapłaty w czerwcu ok.19 zł przy pełnych zniżkach), a także zieloną tabliczkę rejestracyjną. Do rejestru wpisano 17.01.1989 r.
Niestety nie mam ramy, ale mogę dorzucić (za drobną opłatą) którąś z ram od komara (niebieska - nie przyglądałem się ale nr są niedokładne, zielona - ma tabliczkę znamionową). Jeżeli ktoś interesowałby się zakupem papierów to proszę o kontakt. Cena dokumentów 170 zł (jeżeli ktoś ma inną propozycję to pisać), a jedną z ram dorzucę do papierów po cenie złomowej za 5 zł (żeby dobrze się jej wiodło ), osobno ramy do kupienia trochę drożej. Zainteresowani PW
Czy na te papiery poszłoby zarejstrować motorynkę? co pisze dokładnie w papierach? Jeśli tak ....to myślę ,że byśmy się dogadali:)Odpisz na pw
(24-06-2013 07:17:22)krajan napisał(a): (18-04-2013 19:09:52)Adi napisał(a): Mam do sprzedania także "papiery" do komara. Papiery - bezterminowe zgłoszenie do rejestru (mam je od 1 właściciela, ja jestem w zasadzie 2 ) oraz opłata w PZU ważna 31.12.13 r. (zapłacona pierwsza rata, druga do zapłaty w czerwcu ok.19 zł przy pełnych zniżkach), a także zieloną tabliczkę rejestracyjną. Do rejestru wpisano 17.01.1989 r.
Niestety nie mam ramy, ale mogę dorzucić (za drobną opłatą) którąś z ram od komara (niebieska - nie przyglądałem się ale nr są niedokładne, zielona - ma tabliczkę znamionową). Jeżeli ktoś interesowałby się zakupem papierów to proszę o kontakt. Cena dokumentów 170 zł (jeżeli ktoś ma inną propozycję to pisać), a jedną z ram dorzucę do papierów po cenie złomowej za 5 zł (żeby dobrze się jej wiodło ), osobno ramy do kupienia trochę drożej. Zainteresowani PW
Czy na te papiery poszłoby zarejstrować motorynkę? co pisze dokładnie w papierach? Jeśli tak ....to myślę ,że byśmy się dogadali:)Odpisz na pw
Sory...nie przeczytałem wszystkich postówtak się napaliłem...a tu papiery sprzedane
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-06-2013 07:25:27 przez krajan.)
|
|
24-06-2013 07:17:22 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Zielona tablica rejestracyjna i części s38 i ogar205 komar i inne - krajan - 24-06-2013 07:17:22
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości
|
|