Chart by Janusz94
|
Autor |
Wiadomość |
janusz94
Rezonator
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/nowy.png)
Liczba postów: 65
Imię: Janusz
Pojazd: Inny
|
RE: Chart by Janusz94
Z tyłka wzięte to by były gdybym wziął je z jawy ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
I niemem pojęcia dlaczego do 90% z ludzi na różnych forach podginanie seidzenia uważa za wieś?? Czy ja mam tak podgiete siedzienie że pasażer spada na mnie?? oczywiście że nie ![facepalm facepalm](images/facepalm.gif) Dlaczego dla większości wieśniactwem jest podgięcie stelaża kanapy w romecie a w simku nie??
Kiera "M" dla mnie dużo lepiej do tego pasuje niż wąziutki oryginał ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) ta kiera ma 88cm szerokości a nie jak oryginał 70cc co daje dużo lepsze prowadzenie pojazdu przy dużych prędkościach....
A lampy jak lampy mi sie podobają i napewno świecą lepiej niż te wasze oryginały ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
Zaden z was nie ma w 100% oryginalnego moto ale spinacie dupe że ja ma wieś tuna bo robiłem tak jak mi sie podobało i dla mnie to jest najważniejsze a nie wysłuchiwanie jakiś smętnych gadek o wieś tunie bo coś sie komuś nie podoba...
A jeśli ktoś mówi że żal to chyab samego siebie że ma tak ograniczone pole wokół mot że tylko oryginał i oryginał skąd się w ogóle wzięła tak sraka na te oryginały??? nagle każdy jeździ oryginałem : ![facepalm facepalm](images/facepalm.gif)
I tak na koniec to chyba co niektórzy poprostu chcieliby żyć w swoim idealnym świecie...ale tak nie jest i nikt nie będzie robił czegoś wbrew swoim upodobaniom bo ktoś tak chce.
To jest ostatnia moja wypowiedź w której próbuje jakoś pokazać że niektórym poprostu brak dystansu albo zazdrość ich zrzera...więcej tego typu postów nie mam zamiaru pisać i kolejne tego typu wypowiedzi o wieś tuningu poprostu będe olewał...
Dzięki Fosa chociaż nieliczni rozsądni ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
Fotek będzie więcej jak będe skłądał silnik bo poprosze brata to będzie fotografował ![Wink Wink](images/smilies/wink.gif) Może nawet się nagra coś w trakcie obróbki cyla albo karterów ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) ale z naciskiem na może...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-06-2013 19:04:45 przez janusz94.)
|
|
20-06-2013 18:56:21 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Chart by Janusz94 - janusz94 - 20-06-2013 18:56:21
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości
|
|