Jawa 350 Twin Sport 1987r
|
Autor |
Wiadomość |
Kuubaxx
Bandyta
Liczba postów: 79
Imię: Jakub
Pojazd: Inny
|
RE: Jawa 350 Twin Sport 1987r
Dziękuje za miłe komentarze.
(19-06-2013 14:56:13)MichalSR50 napisał(a): Fajnie zobaczyć Jawę porozrzucaną po garażu. Jeszcze nie miałem okazji uświadczyć takiego widoku na oczy
Hehe, niby nic a tak cieszy. Powiem Ci że jednak taki widok sprawia radość, dlatego że wszystko co walało się po garażu w czasie rozbiórki jest teraz wyczyszczone i fajnie wygląda
Dzisiaj byłem znów na myjce, wymyłem kilka części. Wczoraj umyłem całą ramę. Stała się co najmniej "2 kilo" lżejsza
Przednie lagi zostały dzisiaj rozkręcone, lecz niestety zapomniałem zrobić zdjęć. Nie stwierdziłem żadnych problemów, sprężyny w dobrym stanie, ładnie odbijają. Do wymiany jest olej, oraz uszczelniacze, ale to dla świętego spokoju, nie kosztują wiele. Jeśli nie wymienię teraz to kto wie, może okaże się że za 2 miesiące trzeba będzie je wymienić.
W ramie będę musiał wyprostować uchwyt na lewą nóżkę kierowcy, oraz dospawać nowy prawy uchwyt tłumika.
Wstępnie jestem umówiony na malowanie motocykla . Jeszcze do piaskowania pozostał błotnik, mocowania lampy, bak, przednie lagi, półka dolna i wahacz tylny. Jakoś w przerwach postaram się to wypiaskować, hehe . Ramę tylko zmatowię papierami ściernymi, myślę że nie ma co piaskować.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-06-2013 21:22:45 przez Kuubaxx.)
|
|
19-06-2013 21:21:33 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Jawa 350 Twin Sport 1987r - Kuubaxx - 19-06-2013 21:21:33
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|