Romet Chart 85/5/1M + LC Pierwszy taki
|
Autor |
Wiadomość |
Romet drajwerV2
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 242
Imię: michau
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Romet Chart 85/5/1M + LC Pierwszy taki
No tłoki nie są zbyt cudne ale już robiłem klika dt na tłokach omp i po dotarciu każda się dobrze spisywała tak więc raczej o to się nie martwię. W końcu i tak się rozleci po 1000km
Pojawił się pewien problem. Kanały w tłoku (te nad sworzniem) w gmp odsłaniają oryginalne dodatkowe wydechy w cylu rv4 (gillardoni) Pozostaje jedynie mi je zaspawać albo dopasować tłok od czegoś innego, wstępnie pasuje od am6 jednak odpycha mnie fakt, że trzeba by wycinać okna na membranę w jego płaszczu. W tłoku od 70 charta właśnie przez to rozleciał mi się tłok więc wole nie ryzykować.
to strojenie jeszcze rozważam i chyba się skłonię ku twojej propozycji. Mam nadzieję że pomożesz w razie potrzeby policzyć wydech
Tak z aktualności
Byłem dzisiaj chartem w Bieszczadach ~110km w jedną stronę. Jak już dojechałem do celu posypała się trójka w skrzyni więc chart wylądował na budzie dostawczaka, a podróż dokończyłem z kolegą na jego tzr'ce.
I teraz pytanie do was
Jadąc tą trasą
http://www.maps.google.pl/maps?saddr=Sta...s&t=m&z=11
Nie jestem w stanie dokładnie gdzie stał chart pod domem był to może ktoś z forumowiczów?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-06-2013 21:29:16 przez Romet drajwerV2.)
|
|
16-06-2013 21:28:37 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Romet Chart 85/5/1M + LC Pierwszy taki - Romet drajwerV2 - 16-06-2013 21:28:37
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
|
|