Mój pierwszy Ogar 200
|
Autor |
Wiadomość |
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Mój pierwszy Ogar 200
(15-06-2013 01:28:45)Przemi998 napisał(a): U mnie masz duuużego PLUSA to co ty zrobiłeś z tym ogarem to jest cud 
Co masz zamiar jeszcze kupić za moto ?? 
Na razie nic nie planuję, poza maluchem, którego kupie albo jeszcze w wakacje, albo za pół roku, w styczniu. A potem? Kto wie... Pewnie jakiś Romet, może Komar.
(15-06-2013 11:20:34)Taśma napisał(a): To ja tez pochwalę:
Co do tego co było jest dobrze, ale wywal tą stacyjkę bo tak na prawdę to gówno ona daje, a szpeci 
Taśma mnie chwali  Nie chce mi się jej wywalać. Szczerze mówiąc mnie ani nie przeszkadza ani nie imponuje. Po prostu jest to jest.
(15-06-2013 11:47:38)MrF4k napisał(a): Co do hamulca ten pręt wchodzący w rame przeszlifuj lekko aby był troszeczke luźny i nasmaruj go. Co do do druta jeśli brakło ci na nim gwintu bo tak wywnioskowałem nagwintuj troche dalej Rejestracje proponował bym na jakiś czas zrobić nową wyciąć z blachy i namalować numery
Kiedy ten "pręt" to wydaje mi się, że w środku ramy ma luz, tylko jak ta jakby "podkładka" (blokująca żeby pręt dalej się nie wcisnął w ramę) styka się z ramą to wtedy jest problem. Wszystko smarowałem i niewiele to zmieniło. Na razie jakoś jeździ, tylko muszę sobie jakoś lepiej ten hamulec napiąć. Gwintować też nie muszę, bo tulejka daje radę
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
|
|
15-06-2013 13:17:45 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Mój pierwszy Ogar 200 - Quake96 - 15-06-2013 13:17:45
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|