Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Zlot Motosobótki Stępina 21-23 Czerwiec
|
Autor |
Wiadomość |
Boszu
Bo na gumie, latać umie!
Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Zlot Motosobótki Stępina 21-23 Czerwiec
Heh, "plakat nie przemawia" No nie powiem, plakat na Motosobótki zawsze był kiepski... I mało zachęcający... Ale zlot myślę zachęcający!
W sumie frekwencja motocykli w tamtym roku nie przekroczyła tysiąca... Ale dużo stoisk, czołgi i sprzęty wojenne do obejrzenia i pomacania. Wieczorem fajne koncerty... A i wstęp pewnie 3-5zł pieszo (jak nie wpadasz na nockę to motocykl można zostawić przy drodze jak większość) i chyba 15zł w tamtym roku był motocykl + pole namiotowe + blacha...
"arasszymaras" - rozjebałeś mnie! Złomem... Hahahahaha... Oj, dziecko, dziecko... Dorośnij... Skoro dla ciebie świeżo odmalowany i odpicowany romet jest "złomem" Hahahaha.... A nawet przed malowaniem złomem nie był... Bo palił, jeździł i był zapewne bardziej sprawny technicznie niż te twoje bzyki.
I kto będzie, to pisać... Bo zlot już za 2 tygodnie I pisać w który dzień kto będzie, to się można zgadać. Bo ja zapewne w Sobotę... Najpierw Koszmarkiem a później już wieczorkiem samochodem lub piechtą od kumpla żeby trochę po %% i po imprezować.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-06-2013 16:35:34 przez Boszu.)
|
|
09-06-2013 16:32:35 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Zlot Motosobótki Stępina 21-23 Czerwiec - Boszu - 09-06-2013 16:32:35
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|