Romet Ogar 205 - kondziu
|
Autor |
Wiadomość |
kondzio310
Kondziu
Liczba postów: 810
Imię: Konrad
Pojazd: Inny
|
RE: Romet Ogar 205 - kondziu
Dzień nie poszedł na starty, choć za wiele nie zdziałałem, no ale tak hamulec tylni zrobiony, linka od licznika przymocowana, chlapacz na przód również.
Spuściłęm troche paliwa z jawki , no i dałem ogarowi no i zagadał, no to szybko bańka na paliwo no i rura na CPN, przytargałem 5 literów, no i bach do zbiornika, no i to była godzina 16.15
Dalej ustawiłem zapłon, platyny, iskra była ognista widać żę mocna, taka fioletowa, no ale co z tego jak chodzić nie chciał Ogar, jeden , no i zapłon w lewo no i w prawo i różne kombinacje i możliwości no i nic, gaźnik wyczysćiłem, no i nie pomogło, i ciągle tak aby pyrkotał,
Dalej zmieniłem magneto, no i dalej to samo może kapke lepiej bo już sie ożywiał ale to nic, dalej platyny zmienione, no i też jak by lepiej bo już jak z kopa porządnie trachłem to pochodził chwile, kopci jak dziki szatan , pewnie w tłumiku sie paliwa nazbierało musi przepalić, Na kopałem się napchałem, i jedynie usłyszałem głos Ogaryny, a wieść mnie nie chce Romecik mój, cóż zrobić ?
Nie mam więcej pomysłów, co zmienić co zrobić żeby działał sprzęt
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-05-2013 22:36:03 przez kondzio310.)
|
|
29-05-2013 22:35:35 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Romet Ogar 205 - kondziu - kondzio310 - 29-05-2013 22:35:35
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|