Szlif i jego gładź cylindra itd.
|
Autor |
Wiadomość |
Boszu
Bo na gumie, latać umie!

Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Szlif i jego gładź cylindra itd.
"szopen45" Popieram!!
(25-05-2013 11:45:28)stqc napisał(a): Już Ci mówię przez szlif rozwiertakiem i pseudo sport liczony na pamięć (chodzi o wydech) 
Wydech nie jest wyliczany, to czysta przelotówka... Do niego zrobić dopiero spawaka zrobić, to by uzyskał pewnie 50% więcej mocy niż na tym co jest, ale niestety nie jestem w stanie takiego zrobić... A ten i tak wystarczająco daje radę... No i jak dla mnie, fajnie chodzi... Szkoda tylko że na filmiku faktycznie "pierdzi". :/
"Taśma" dziś na ten przykład, że niedziela to zrobiłem 55km. (20km do znajomych w jedną stronę + to co tam jeździłem z nimi) W tym całym tygodniu, nie licząc tego że 2 dni nigdzie nie jeździłem, zrobiłem 100km. Łącznie z dziś już 155km. w miesiącu masz ok. 4 i pół tygodnia. Zliczając jeżeli robił bym tygodniowo 100km (a tyle gdzieś robię) to już jest ponad 400km. Tak że z czego tu się śmiać??
"gabriel0" 100km po lesie to nieźle.  Ja po lesie to może z 10-15km najwięcej zrobiłem, później miałem już dość.  Ogar w sumie też.
"Romet drajwerV2" średnicówki niestety nie posiadam, jedynie suwmiarkę... Ale nią nie zmierzy, chyba że sam próg. Co do tego co się lało, to pewnie resztki oleju z paliwem, i cylinder był wcześniej przetarty szmatką.
|
|
26-05-2013 19:19:22 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Szlif i jego gładź cylindra itd. - Boszu - 26-05-2013 19:19:22
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|