Mój pierwszy Ogar 200
|
Autor |
Wiadomość |
kondzio310
Kondziu
Liczba postów: 810
Imię: Konrad
Pojazd: Inny
|
RE: Mój pierwszy Ogar 200
Jak tak twierdzisz, to wymień simering, zalewa go przez olej ze skrzyni powiadasz, a przecież tu ci kapie tam ci kapie i mówisz że max 50 ml oleju chlapnęło,
Według mnie Lux to nie olej do paliwa, w sytuacji kryzysowej może być, ale na stałe albo mixol, albo czerwony albo lepszy olej, jak leje czerwonego to leje 100 ml na 5 litrów, może nie jest to dużo ale olej ma dobre smarowanie i jest wystarczająco dużo.
To potrzebujesz jakiś ścigacz do zębatki na wale, bo inaczej jej nie ściągniesz a bez ściągnięcia zębatki simmeringu nie wymienisz, Zresztą, olej ma normalny kolor ? jeśli olej ma kolor normalny to simmering jest w porządku, a jeśli jest taki kolor jak majonez to znaczy że się paliwo z olejem miesza i simmering do wymiany,
zmień pierścienie, i sprawdź, jak dalej będzie mulił to wyreguluj gaźnik , zresztą i tak mam wrażenie że dostaje za dużo paliwa, jeśli piszesz że świeca nie jest idealnie wypalona
jak otrzymuje odpowiednią ilość paliwa, i wszystko jest ok to świeca wyglądać tak powinna
|
|
19-05-2013 22:56:20 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Mój pierwszy Ogar 200 - kondzio310 - 19-05-2013 22:56:20
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości
|
|