Fiat Cinquecento by Bartek
|
Autor |
Wiadomość |
Bartek
Emerytowany Moderatroll
Liczba postów: 2,930
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Fiat Cinquecento by Bartek
Gaźnik Aisan (ten kto siedzi w temacie to wie, że to najgorszy gaźnik) Ostatnio jeden wężyk podciśnienia padł i już nie chodził tak jak trzeba :/ Po zlokalizowaniu przyczyny założyłem nowy wężyk i chodzi aż miło. (kto to widział dawać 5 wężyków ) Jakiś czas temu wymieniona membrana.
Do silnika to sam nie wiem co by trzeba było. Jak udało mi się zerknąć to najlepiej cały blok ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) Ale nie chce mi się bawić w rozbiórkę i składanie. Jeszcze muszę amorki kupić i może by się coś obniżyło. Nie pogardziłbym półeczką środkowego tunelu (takie jak w CCs)
Co do Seicenta hmm kto co lubi. Ale Kazik ma więcej miejsca w środku od Sejka ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) Jakoś te kształty zaokrąglone nie leżą mi (chociaż podoba mi się ten tunel środkowy w nim i tyle) Zresztą to już trzeba rozmawiać o gustach. Wg mnie Seicento można lepiej stuningować niż Cento.
Dodaję fotkę spodu nie jest rewelacyjnie bo widać rudą więc trzeba będzie coś z tym zrobić.
Jakieś pomysły na te cudne stalówki macie ? Chętnie posłucham waszych opinii
|
|
19-05-2013 15:54:52 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Fiat Cinquecento by Bartek - Bartek - 19-05-2013 15:54:52
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|