motorynka chopper
|
Autor |
Wiadomość |
krajan
Nowy
Liczba postów: 77
Imię: Andrzej
Pojazd: Romet Pony
|
RE: motorynka chopper
(11-05-2013 16:19:21)kw112 napisał(a): (11-05-2013 14:54:04)krajan napisał(a): (11-05-2013 13:41:02)kw112 napisał(a): (11-05-2013 13:15:29)S r Ł o A m W e E t K napisał(a): po pierwsze nie ma tam żadnego błotniku od traktora,
po drógie rozcinam ją, gdyż będzie dłuższa,
a po trzecie to nie jest tuning!!!
Po pierwsze tak napisałem żeby wyolbrzymić to, ale 12-to latek nie wie co to znaczy,
po drugie, drugie się pisze przez "u" otwarte,
a po trzecie to nie jest tuning, tylko wiejski tuning!!!
NO MI SIE TEŻ WYDAJE ,ŻE NAPISAŁEŚ TO... ABY WYOLBRZYMIEĆ PROBLEM Tak jak ja piszę dużymi literami zdanie ( dla Twojej wiadomości wiem ,że zdanie się rozpoczyna z dużej litery ,a pózniej pisze się małymi literami ) wolbrzymiam ten problem Chodzę po tym bożym świecie 48 lat i w życiu nie widziałem tak upierdliwego faceta..co Ty masz do niego...że ma projekt ,że realizuje swoje marzenia ,plany zamiast go wspierać... krytykujesz Pokaż sam co potrafisz ...przemyśl to p
Caps lock na początku ci się zaciął, zmień klawiaturę.
Hmm przemyślałem i dalej jestem przy swojej wypowiedzi.
Super, dobra, odwiedź temat o moim charcie, zobacz czy tam jest jakaś odskocznia od oryginału oprócz gaźnika, ale najpierw przeczytaj wszystkie strony wątku.
problemem jest utrzymanie motoroweru w oryginale, przerobienie go to żaden problem.
Co do krytykowania go zamiast wspierania.
Nie znoszę ludzi, którzy boją się prawdy i nie potrafią przyznać się do błędu, nie potrafią zrozumieć tego że coś zniszczyli, itd.
Nigdy nie będę nikogo wspierał w niszczeniu pojazdów!
Michaś ..ale tu nie o to chodzi no nie wszystkie pojazdy da się uratować ..a swoją drogą zagłębiłem się więcej w posty ..dla Ciebie wielkie szacun, ale pozwól się innym realizaować... chcesz to Ci prześle za pobraniem przesyłki ...jak za darmo to nie drogo pisał jeden z naszych userów mam ramę do motorynkki od m-3 zrób coś z niej ....masz jak w banku szwarcajskim ..sponsoruje orginalny gażnik
|
|
11-05-2013 21:44:56 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: motorynka chopper - krajan - 11-05-2013 21:44:56
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości
|
|