Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Ogarem 200 dookoła Polski, a i 1 km dalej :D
|
Autor |
Wiadomość |
Boszu
Bo na gumie, latać umie!
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/technik.png)
Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Ogarem 200 dookoła Polski, a i 1 km dalej :D
No widzę że kolega przez Strzyżów jedzie! ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) Bardzo serdecznie zapraszam do Kozłówka, to 10km od Strzyżowa. Mogę wyjechać, gdzieś pod Jasło (może dalej), mogę użyczyć podwórka, a jeżeli chcesz to i całą łąkę (jak nie będzie rodziny na wakacje czy coś, to i może w domu znajdzie się wolny pokój i łóżko), zapewniam naprawę i garaż. Oraz zawsze znajdą się jakieś części zamienne.
Oferuję również wypad na fajne skałki (Prządki) oraz zwiedzenie Hitlerowskich bunkrów w (Stępinie) gdzie odbędzie się tam 25 Czerwca Zlot motocyklowy. Jak będzie ciepło, można się przejechać nad Wisłok po pływać, oraz wieczorkiem mogę zorganizować ognisko... Później mógł bym jakiś kawałek drogi z tobą pojechać, to już zależy od tego, ile gotówki na paliwo będzie. ![^^ ^^](images/cpun.gif) Chodź nie powiem, że najchętniej to wybrał bym się razem z tobą w taką trasę, lecz no fundusze nie pozwalają. :/
I nie jestem pewien, ale chyba pisałem na YT do ciebie... ![Wink Wink](images/smilies/wink.gif) (nick jacekjax2 lub teraz Bosz Jaxi)
Jak gdyby coś, pisz na gg 7711932 (zawsze na ukrytym siedzę) to się ugadamy.
|
|
08-05-2013 03:36:43 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Ogarem 200 dookoła Polski, a i 1 km dalej :D - Boszu - 08-05-2013 03:36:43
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|