papiery ogar 205
|
Autor |
Wiadomość |
Boszu
Bo na gumie, latać umie!
Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: papiery ogar 205
Siema, chcesz papiery do ogara 205?? Bo ja mam papierki, znaczy nie mam Bo zgubiłem pewnie z 2-3 lata temu. Ale ogar jest od nowości w rodzinie, i przegląd miał jeszcze bezterminowy... Ubezpieczenie opłacane cały czas... Tyle, co trzeba na nowo wyrobić papiery! Nie wiem ile to kosztuje itd. Ale myślę że mógł bym to po załatwiać, w tym za papierki chciał bym 50zł (w tym ja nie opłacam kosztów wyrobienia nowych papierów, o ile jakieś są). I nie tak dawno miałem jeszcze ramę, ale poszła już do znajomego
Tak że poczytaj sobie na temat wyrobienia papierów na nowo po zgubieniu ich, i się myślę jakoś dogadamy. Zawsze mogę jeszcze coś ostatecznie upuścić. Bo chcę się ich pozbyć! Żeby nie płacić ubezpieczenia...
A co do tego czy ogar 200 czy 205, to u mnie są takie cyrki w dowodzie i ubezpieczeniu że omg.
Po pierwsze, mam ogara 200 i od nowości był ogarem 200, (nawet poprzedni dowód był ogar 200) teraz jest w dowodzie Ogar 205 Druga sprawa co do ubezpieczenia! Zamiast w rubryce "Marka, Typ" pisać "Motorower" pisze "Chopper/Crusier" dzięki czemu lecą mi zniżki... XD Bo wiem że w PZU na motorower zniżki nie lecą.
I panowie Niebiescy już nie raz mnie kontrolowali, i jakoś nie zwrócili na to uwagi! Tak że i ja na to uwagi większej nie zwracam...
Tak samo moc... Zamiast 1,4KW jest 1,00KW
|
|
08-05-2013 03:17:09 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: papiery ogar 205 - Boszu - 08-05-2013 03:17:09
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
|
|