Co zrobić na przeprosiny dziewczynie ?
|
Autor |
Wiadomość |
Boszu
Bo na gumie, latać umie!
Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Co zrobić na przeprosiny dziewczynie ?
Hahaha... Nie no... Teraz mam brecht na dobre parę tygodni!!
13-14 lat, Diler... Narkotyki?! Rozumiem, świat się zmienia... Ale bez takich jaj... XD
Wiem że gimbaza teraz szaleje w miłościach i są spore rozterki, smutki i samobójstwa... Ale to jest zwykła bajeczka na dobranoc...
I jeżeli jest w tym ziarno prawdy, to wnioskuję to tak:
Twoja dziewczyna to młoda i niedoświadczona dziewica... Która całuje każdego i będzie mówić że kogoś zaliczyła...
Diler to nie żaden diler... Pewnie jakiś tabakowy gimbus, a ona że młoda, i wcisną jej kit że to marycha to tak ci powiedziała, albo żebyś jej wybaczył to ci kit wcisnęła...
Przyjebałeś mu.. Ciekawe... Prawdziwy diler już by ci zrobił wjazd na chatę lub szybko byś spotkał się z ekipą na ulicy... (bynajmniej u nas tak jest, że każdy diler jest poniekąd chroniony przez swoich kumpli, bo diler/pseudo diler zawsze ma kumpli)
Kolejna sprawa... Pierwsze romantyczne spotkanie na charcie jej brata czy koło garażu?! Bo już nie wiem... To już historia chyba przez ciebie wymyślona, żeby wgl. kogoś zainteresowała.
I jeżeli masz dziewczynę, weź ją olej! W tym wieku to się nie chodzi z dziewczynami, chyba żeby po to aby się całować, przytulać i w niektórych przypadkach z intymnymi miejscami powoli się zabawiać...
A dziewczynę to sobie znajdziesz dopiero w wieku 18-25 lat... Z którą będziesz chodził i się później ożenisz...
Bo jak to mówią... W podstawówce się gania, w gimnazjum łapie, a w liceum pod ławką chlapie... Na studiach pieści, po studiach młoci i później wychodzą, tacy idioci...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-05-2013 14:03:06 przez nie_mientki.)
|
|
08-05-2013 01:47:18 |
|
6 użytkowników postawiło piwo Boszu za ten post:6 użytkowników postawiło piwo Boszu za ten post.
nie_mientki (05-08-2013), Quake96 (05-08-2013), Rometowiec97 (05-08-2013), skuter007 (05-08-2013), Taśma (05-08-2013), ttx2525 (05-08-2013)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Co zrobić na przeprosiny dziewczynie ? - Boszu - 08-05-2013 01:47:18
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości
|
|