| 

| 
					Skuter 80 cm By Stasiek 
				 |  
			| Autor | Wiadomość |  

| Stasiek   Uczeń

Liczba postów: 274
 Imię: Kamil
 Pojazd: Inny Romet

| 
			| RE: kibel 80 cm By Stasiek 

UPPP . Wczoraj  wyszedłem  ze szpitala    .  Co pierwsze zrobiłem po przyjechaniu do domu to pójście  do domu aby zobaczyć paczkę ,Otworzyłem Moim oczom ukazały się w miarę zgodne z opisem części . Takie jak    . 
Siedzenie ( Jedno małe rozdarcie ) , Od spodu Trochę Nadłamane O tym nie wiedziałem ale co tam    . Naprawi się .

Oryginalny Wariator Bo Mój już jest słaby + rolki polni 3,5 G . I Jakieś tam sprzęgło z dzwonem I Mechanizm Zamykania  .

No I Schowek pod siedzenie Bo mój Jest połamany niemal że na pół od spodu    . 

+ Jakieś tam resztki lampy z której potrzebuję ten odblask na dole bo mój jest połamany ; D. 

Za to wszystko zapłaciłem 93 zł z wysyłką ( 33 zł wysyłka ;o ) ... 
Kupiłem też nowy akumulator taki jak był wcześniej  ( 65 zł ) 

Wczoraj wracając ze szpitala tata wziął koło I Odrazu  Pojechaliśmy do wulkanizacji z tylnym  kołem ,  Okazało się że był tam bardzo gruby drut  Został wymieniony wentyl i załatana opona Zapłaciłem 20 zł . Przy okazji kupiłem sb opaski zaciskowe do elektryki ( Aby mi nie latało nic ) . No i jak wcześniej wspomniał Konrad Za co bardzo mu dziękuję ( Nie miałem dostępy do Forum ) . Skuter Odpala , Film przesłany z konta kolegi ..
http://www.youtube.com/watch?v=eeWm5AH9K...e=youtu.be 
W Najbliższym czasie jak przyschną Mi  Rany w głowie  Będę składał skuter ,  Muszę kupić jeszcze olej i myślę o sprężynkach do sprzęgła . Jakieś polecacie ? I Jaki olej wlać bo teraz to mam ze 3 rodzaje w silniku pewnie      .  
Komentować. !!!!!!!!!
			(Dzisiaj 08:56:44)Boszu napisał(a):  Ale z racji ogromu wieś tuningu... No nie ma co mówić!
 |  |  
	| 10-04-2013 15:43:57 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif)  
 |  

| Wiadomości w tym wątku |  
| RE: kibel 80 cm By Stasiek  -  Stasiek - 10-04-2013 15:43:57 |  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:     1 gości

| 

|