Jawa 50 mustang, kondzia
|
Autor |
Wiadomość |
kondzio310
Kondziu

Liczba postów: 810
Imię: Konrad
Pojazd: Inny
|
RE: Jawa 50 mustang, kondzia
Czuć wiosnę, dzisiaj umyłem sobie jawkę, posprawdzałem parę rzeczy, naciągnąłem łańcuch, dokręciłem tylny amortyzator  bo był przy dole luźny nie wiem jakim cudem. Polepszyłem mój działający licznik  , bo mnie oszukiwał w tył o jakieś 15 km/h i teraz pięknie pokazuje i przede wszystkim idzie płynnie wskazóweczka.
jak widać na załączonym zdjęciu widać że obok jawki leży 223 trochę przyjechane ale jest w piątek jeździłem za oponami do komara i tak kupiłem tylko jedno i jeszcze do ogara a nie do komara  ale mniejsza o to, kiedyś na allegro mieli wystawiony silnik 55 zł, wziąłem tą oponkę mówię, oponka i dasz mi ten silnik od jawki i 50 zł twoje, zgodził się, zapakowałem wszystko na jawke i rura do domu
Śniegu jest już wyraźnie mniej i temperatura wzrosła że już przyjemniej się jeździ a motorów wyrosło jak grzybów po deszczu, Dzisiaj miłjałem się z simsonem na trasie, i widziałem 50-T1 i ogaryne w jakimś garażu obok domu przy głównej drodze, miałem wjechać komuś na podwórko i zobaczyć co to za cudo ale się rozmyśliłem, i poprułem dalej na pocztę polską.
|
|
08-04-2013 19:50:10 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Jawa 50 mustang, kondzia - kondzio310 - 08-04-2013 19:50:10
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 22 gości
|
|