SKAN TABLICY :)
|
Autor |
Wiadomość |
Tomasso94
Przebiegły Administrator :D
Liczba postów: 4,040
Imię: Tomasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: SKAN TABLICY :)
Hehe zgadłem  Niedawno właśnie szukając w internecie informacji trafiłem na wątek właśnie o pewnej SKP w Bolesławcu, którą wszyscy radzą omijać szerokim, bardzo szerokim łukiem  Jako jedyna z nielicznych nie przepuszczają za głupią przepaloną żarówkę, biorą opłatę za przegląd, zabierają dowód i jeszcze wręczają to iluś tam dniowe pozwolenie dopuszczenia do ruchu do czasu naprawy i każą jeszcze przyjeżdżać do siebie na kolejny przegląd aby znów kogoś "oblać". Zdarzało się nawet odsyłanie dowodów rej. do WK, i z 98 złotych robiło się grubo ponad 300 za głupi przegląd  Na szczęście w większości SKP nie robią takich problemów  Jak znajdę link do tego tematu to z chęcią podeślę  Dobra koniec offtopu
Cytat:Podaj podstawę prawną na której opierasz swoją tezę.
Bo chyba nie jesteś diagnostą ani pracownikiem Wydziału Komunikacji .
Więcej głosu w tej sprawie nie bedę zabierał, bo chciałem pomóc, a wyszedł chałas o nic i w dodatku kilku diagnostów przez te wasze gadki mogło by mieć problemy, jezeli macie takie mozliwości to Panowie o nich się tak głośno nie mówi.
To żadna możliwość, to po prostu rzeczywistość w 97% SKP w Polsce  W takim razie czy przy przeglądzie początkowym nowego pojazdu, np przyczepki SAM jest wymagana tablica rejestracyjna? Nie sądzę. A przynajmniej nikt tego nie egzekwuje. To samo dotyczy rejestracji pojazdów z zagubionymi tablicami, takich jest pełno.
- Volvo V70 II
- Honda Transalp 600V
- Romet Kadet 110 Automatic
- Romet Komar
- Romet Ogar 200
- Opel Astra G
*** ...i wtedy rzekł - Nie da się. ~ Tomasso94 ***
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2013 20:41:14 przez Tomasso94.)
|
|
23-03-2013 20:37:51 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: SKAN TABLICY :) - Tomasso94 - 23-03-2013 20:37:51
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|