Komar chopper
|
Autor |
Wiadomość |
Romet drajwerV2
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 242
Imię: michau
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Komar chopper
(19-03-2013 22:59:12)Vladimir napisał(a): Kolejni chcą podzielić los Nave i RD? Spokój do cholery.
Jest spokój tylko poprostu dyskutujemy bo od tego jest forum.
kw112 napisał(a):1. Powiedz skąd jesteś.
2. Jesteś na forum 6 dni, masz 2 posty, więc mnie nie zdążyłeś poznać, w takim razie jak masz czelność nazywać mnie dzieciakiem rzucającym mięso na prawo i lewo?
3. W profilu jest magiczna tabelka wiek: może już troszkę nieaktualny ale może jeszcze być.
4. Ciebie, nawet jeśli w profilu masz podane 19 lat to ośmielę nazwać ciebie dwunastolatkiem, gdyż zachowujesz się jak niedorozwinięty umysłowo uczeń podstawówki.
Proszę, coś za coś, teraz jesteśmy po równo.
1. Województwo podkarpackie okolice łańcuta
2. Forum już dużo dłużej i wcześniej przeglądałem niż się zarejestrowałem i zdążyłem sobie wyrobić opinię dodatkowo cytując "Wszyscy w domu zdrowi?", "Jeb*ij się w ten pusty łeb!" to tylko z pierwszej strony tego tematu więcej mi się szukać nie chciało.
3. Wow o rok się pomyliłem
4. Może jakaś argumentacja?
Jeszcze jeden taki cytat który daje mi do myślenia
"Jak chcesz tak traktować Rometa to lepiej zakończ swoją przygodę z nimi, bo jak nadal będzie taka mentalność narodu to g*wno z tego wszystkiego zostanie."
A co on z tym rometem zrobił takiego? Te motorki były tłuczone na bardzo wielką skalę ani to żaden unikat nawet wartości rynkowej to nie ma więc nie wiem o co tak się rzucasz. Jaka mentalność narodu? G*wno zostanie ze wszystkiego bo ktoś komarka przerobił?
Na jaki kolor będziesz go malował? Będziesz jeszcze coś w nim zmieniał?
|
|
19-03-2013 23:44:32 |
|
1 osoba postawiła piwo Romet drajwerV2 za ten post:1 osoba postawiła piwo Romet drajwerV2 za ten post.
Amanssy (03-20-2013)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|