Przestroga przed tanizną (chińszczyzną)
|
Autor |
Wiadomość |
Tomasso94
Przebiegły Administrator :D
Liczba postów: 4,040
Imię: Tomasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Przestroga przed tanizną (chińszczyzną)
Powiem tak:
Narzędzia z biedronki to bardzo dobry wybór. Głównie chodzi mi o firmę Comparator. Tanie i bardzo dobre zarówno śrubokręty jak i klucze.
Ostatnio z ciekawości i można powiedzieć nagłej potrzeby nabyłem taki chiński komplecik. I muszę przyznać, że pozytywnie zdziwiłem się jakością nasadek, przedłużek i końcówek, bo są na prawdę mocne jak na chinola. Najsłabszy element to oczywiście grzechotka. Trochę wycisku już dostała i trzyma się dzielnie, a ile jeszcze wytrzyma nikt nie wie. Najwyżej dokupię dobrą grzechotkę w rozsądnej cenie i będzie miodzio  Na plus też to że nasadki są do 32 numeru co często się nie zdarza w tego typu kompletach.
Kupiłem także w Auchanie dwa komplety kluczy płaskich za niecałego piątaka. Jeden jest ok, a drugi niby identyczny, a klucze wyginały się jak masło. To jest dowód na to że czasem trafi się coś dobrego za małe pieniądze, ale trzeba mieć szczęście, bo przy dwóch kompletach tylko 50% nadaje się do użytku
Oczywiście z firmami typu neo, yato i tak dalej chinole są daaaleko w tyle, ale do amatorskiego grzebania też się coś kupi za grosze, trzeba mieć tylko szczęście
- Volvo V70 II
- Honda Transalp 600V
- Romet Kadet 110 Automatic
- Romet Komar
- Romet Ogar 200
- Opel Astra G
*** ...i wtedy rzekł - Nie da się. ~ Tomasso94 ***
|
|
18-03-2013 21:08:34 |
|
1 osoba postawiła piwo Tomasso94 za ten post:1 osoba postawiła piwo Tomasso94 za ten post.
Taśma (03-18-2013)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Przestroga przed tanizną (chińszczyzną) - Tomasso94 - 18-03-2013 21:08:34
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości
|
|