WSK M21W2 Kobuz baj RD
|
Autor |
Wiadomość |
RequiredData
Banned
Liczba postów: 163
Imię: Dawid
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: WSK M21W2 Kobuz baj RD
Może i słabo wyglądają, bo to zależy od tego, jak przygotujemy powierzchnię. Mi zależy tylko na tym żeby było w kolorze ocynku i zabezpieczało przed rdzą.
Jeżeli wygładzimy przedmiot tak jak do polerki, będzie wyglądał prawie, no prawie jak chrom.
Jakość jest bardzo dobra. Zero negatywnych opinii o tym zakładzie. Jak widać jest to galwanex, czynny całodobowo.
Zawiozłem listopad/grudzień, mógłbym odebrać już tydzień po tym a odebrałem dopiero teraz... Jakoś zapomniałem o tym, a że romet nie jest zarejestrowany, siadam w busa i przy ulicy żeglarskiej wysiadłem. Oprócz tego, musiałem stamtąd iść 2,5 km w jedną stronę do tego zakładu, bus tamtędy nie jeździ. Później jeszcze najbliższy przystanek to około 2 km. Czyli około 7 km zrobione z buta.
Cena cynkowania. W tamtym roku jak jeszcze "zdobywałem" info o tym zakładzie, zadzwoniłem tam, powiedziałem że mam do ocynkowania części od motoru (śrubki, podkładki, elementy stalowe), facet powiedział że przyjedź i cenę ustalimy na miejscu.
Razem tego było 4 kg (dzisiaj ważyłem)
Przyjechałem, otworzyłem tam paczkę, mówi że za 2 piwa może mi to ogarnąć. Zgodziłem się i mam ![Wink Wink](images/smilies/wink.gif)
A z tego co ludzie piszą na necie, cena za cynkowanie w tym zakładzie to około 80 gr za kg takich samych elementów.
|
|
13-03-2013 15:45:00 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: WSK M21W2 Kobuz baj RD - RequiredData - 13-03-2013 15:45:00
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
|
|