Ostatnie komary sporty od Błażeja
|
Autor |
Wiadomość |
Błażej
Zawodowiec
Liczba postów: 2,532
Imię: Błażej
Pojazd: Inny
|
RE: Trzeci i ostatni już komar SPORT Błażeja
Robię tylko po tego aktuala, bo ludzie pytają mnie jak wyglądają ocynkowane rzeczy i jakie to koszty a więc
Za wszystko co tutaj widzicie zapłaciłem 22 zł. Jest tego 8 kg. Tanio dosyć. Takie są kosztu u mnie przynajmniej. Piszę to po to aby ktoś sobie znalazł w wyszukiwarce i dowiedział się.
Tak więc tylko kilka rzeczy stąd zostanie założonych do sportów. Wiele nie zostanie bo nie są przeznaczone do nich.
Jak widać na foto jest kilka odrzutów, których uszkodzenia zauważyłem dopiero po ocynkowaniu.
Są to napinacze i niektóre śruby obrobione.
Uchwyty kierownicy też nie zostaną założone bo mam pełno w pięknym chromie a te nawet nie wiem co tu robią...
Mniejsza o to, poniosłem też straty niestety. W galwanizerni zgubili najważniejsze części niestety
Zgubili... 4 osie wahacza !. Nie wiem jakim cudem. 3 od komara i jedną od ogara. Została jedna ogarowska a reszty nie ma nigdzie. Co mi po przeprosinach jak teraz nie mam skąd wziąć takich osi... Tokarz policzy co najmniej 12 zł za sztukę do komara (do ogara to pies szczał bo ogarowskich mam kilka jeszcze) Tokarzowi przecież będzie trzeba dać oś koła tylnego od ogara żeby zrobił z niej oś wahacza. W dodatku kij wie czy uda się to.
Mam jedną oś wahacza do komara, ale nie jest ona moja, na wymiar jedynie będzie... DO BANI Z nimi
Nawet ładnie z brudu przed tym wyczyściłem gwinty narzynką... szlag by ich trafił
Tak jak pisałem oddawałem co miałem pod ręką.
Zębatki do kadeta, ogara, sportów. pręty hamulca
Najważniejsze jest, że odkryłem metodę regeneracji odbłyśników. Zobaczcie sami jak to się prezentuje, według mnie pięknie
Ramka reflektora idealnie wyszła bo było to położone na chrom, który był już taki poprzecierany do miedzi, ale gładki nadal. Myślę, że fabrycznie było za mało chromu położone
odrzuty
Lakier kanarkowy też już jest kupiony. Dokupiłem 300 ml bo 50 miałem swojego
Jest to jak zawsze baza i bezbarwny.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-02-2013 16:00:13 przez Błażej.)
|
|
26-02-2013 15:46:13 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Trzeci i ostatni już komar SPORT Błażeja - Błażej - 26-02-2013 15:46:13
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|