lewa w górze
|
Autor |
Wiadomość |
kubabellic2
Nowy
Liczba postów: 3
Imię: kuba
Pojazd: Romet Chart
|
lewa w górze
jestem kuba urodziłem sie roku Pańskiego 1995 . jestem w województwa łódzkiego lubie ludzi pozytywnie zakręconych a nienawidze głupich cwaniaków za 10 i dzieci neo. jeżdżdże rometem chartem z 1988 roku i niskim numerem ramy a wcześniej miałem dwa ogary 200 ogara 205 delte rmr 24 i chińczyka przez chwile . ucze sie w zasadniczej szkole zawodowej o profilu ogrodnik ( wolał bym jakiś kierunek techniczny ale jak mus to mus) lubie czytać historie powstania różnych maszyn motocyki samochodów itp. moge godzinami wpatrywać sie w rysunki techniczne i je analizować lubie czytać o radzieckiej broni i o technice III rzeszy . ale wracając do tematu zarestrowałem sie na forum żeby poznać ludzi którzy kochają tak jak ja polskie motorowerki z duszą które żyją swoim życiem obecnie zbieram części zmd do chart puki można jeszcze jakieś kupić . najleprzy dla mnie odpoczynek dla mnie to jazda w lato potrafie przez jedną niedziele wyjeździć zbiornik zupy mam nadzieje że mnie przyjmiecie do swego grona
Na przyszłość proszę bez przekleństw. Jako, że to nie było ubliżenie konkretnej osoby, to tylko upomnienie / MichalSR50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-02-2013 22:22:03 przez MichalSR50.)
|
|
16-02-2013 21:51:10 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|