Nowy telefon
|
Autor |
Wiadomość |
Latos
Sezon trwa cały rok
Liczba postów: 2,004
Imię: Kacper
Pojazd: Inny
|
RE: Nowy telefon
Dupa tam, neo na allegro najtańsza 8 stów a o arc s nawet nie wspomnę. Tą x10 omijałem szerokim łukiem, ale jak się jej jeszcze raz przyjrzałem to się okazała nawet dobrym telefonem. Apropo jej pamięci ram - czy jej ilość (384 mega, dla porównania w mini jest 512) nie jest dobijająca? W dominującej części w spółce z wersją systemu odwiodło mnie to od tego telefonu. Aparat podobno jest słaby, dotyk podobnie. Co do LG ma go znajoma i też nie narzeka.
W nokii nie widzi mi się system, ramy i brak możliwości zmiany dźwięku zmiany SMSa. W xperii tipo kulawy dotyk. Samsung byłby idealny, gdyby nie aparat. A LG... no właśnie, LG. Wiem, że nie dostanę w tej cenie galaxy s2 albo lepiej, ale jak już jest ten aparat, to niech jest. A jeśli chodzi o rozdzielczość - wydziałem swifta l5 w akcji z 3,5 - calowym wyświatlaczem z rozdzielczością 320x480 i w porównaniu do lumii nie urzekł mnie, ale nie był zły. Podejrzewam, że nie miałbym okazji się na nim zawieść.
ps. MrF4k weź pstryknij fotkę twoim telefonem, nagraj jakiś filmik i wrzuć na forum. Jeśli miałbym kupić ten telefon, to pewnie z powodu aparatu i kamery.
Zajrzyj do mojego zippa
Mój BikePics
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-02-2013 21:59:11 przez Latos.)
|
|
08-02-2013 21:53:00 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Nowy telefon - Latos - 08-02-2013 21:53:00
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|